12 Μαΐου 2017

Σαλάτα

Ούλλα μια σαλάτα μες το νου μου. 
Εχω 847537562734263547265 πράματα να διαχειριστώ τζιαι εν ηξέρω πως... 

Επιχείρηση. 
Θυμάστε που σας είπα παλιά - πριν 2 χρόνια περίπου - ότι εμαχούμασταν να βοηθήσουμε μια ξαδέρφη να στήσει μια δική της μικρή επιχείρηση; Όι α; Τεσπα... Εστησεν/αμεν την, εδουλεψεν/αμεν την, εγιναμεν 10000 φορές ούλλοι που γυρόν κομμάθκια και ενίοτε γινόμαστε και κώλος... τζιαι τωρά είπαν ούλλοι σατσιήν. Τζιαι μάχουνται να δουν τι μέλλει γενέσθαι... Τζιαι λαλώ μάχουνται γιατί εγώ αποχώρησα που τότε που εγέννησα την πελλοασπασία. Εν είχα ούτε το χρόνο ούτε την κράσην να συνεχίζω... Τωρά πάνω κάτω ούλλοι τα ίδια.. Ο Mr Hyde εφαεν τζιαι τρώει άπειρες ώρες για κάτι το οποίο ναι μεν επέλεξε αλλά που την άλλη εν αποδίδει τζιαι καρπούς ιδιαίτερους... Άσε που εν τόσο συγκεντρωτικός τζιαι οργανωτικός που εκατέληξε να τα κάμνει ούλλα μόνος του διοτι εν είχεν εμπιστοσύνη σε άλλους που ένα σημείο τζιαι μετά... Οι άλλοι εποκάτσαν επαίζαν τζιαι λλίον πελλόν... Φαύλος κύκλος... Τζιαι είναι τζιαι δουλειά που έσιει τζιαι ΣΚ  όι μόνο καθημερινές... Τζιαι γω μόνη μου με θκυο πελλές να βολοδέρνουμαι... 

Μάνα
Η μάνα μου έσιει κανένα χρόνο - μετα τη γέννηση της πελλοασπασίας - που εβοήθησε με πάρα πολλά σε τουτο ούλλο.. Αμα ήμουν μόνη μου με τα μωρά (βλέπε 70% του χρόνου) ήταν τζιαμε. Να μας βουρήσει, να τες λούσουμεν, να τες ταΐσουμεν, να τες τζοιμήσουμεν... Έσιει τωρά λλίον τζιαιρόν έπιαν την ο πέλλαρος... Εκουράστηκεν... Καταλάβω το... Έσιει τζιαι κάμποσες αλλαγές στη δουλεία της που λόγω ηλικίας εν μπορεί να τες διαχειριστεί τζιαι αγχώνεται (βλέπε τεχνολογία)... Θέλει να παραιτήσει. Η αλήθκεια έσιει 40 χρόνια που δουλεύκει... Κανεί ας πούμεν. Ο τζύρης μου που την άλλη μουρμουρά ότι εν γλήορα να σταματήσει. Εν μιτσια... Οκ γιέ μου αλλά λαλεί σου εν αντέχει άλλον.. Εν τζιαι εν ότι εννα πεινάσουμε. Δόξα σοι ο Θεός είμαστε που τους τυχερούς... Η μάνα μου παραπάνω νευριάζει τζιαι αγχώνεται τζιαι άρκεψε να αντιδρά σε μας... Εφτασα σε σημείο να μεν ημπορώ να της ζητήσω να αφήκω τα μωρά να πάω κάπου. Με το Mr Hyde έσιει να φκούμεν οι θκυο μας ή με παρέα πάνω που χρόνο.. Μεν σας πω τζιαι 2. Εν αθθυμούμαι... Έπια την εχτές να της πω ότι 10 Ιουνίου έχουμεν γάμον αν μπορεί να προσέχει τα μωρά τζιαι η απάντηση ήταν "ε που ξερω τι θα κάμνω σε ένα μήνα"... Οκ μαμα μου ούτε γω ξέρω αλλά ρωτώ σε αν υπο κανονικές συνθήκες είσαι οκ... Εκτός απροόπτου... Τεσπα τι να πω... Που την άλλη η πεθερά τι να πρωτοπρολάβει... Έσιει αλλους να βουρά (ως συνήθως) τζιαι τον πεθερό μου που λόγω ασθενείας πλέον οι μετακινήσεις του είναι περιορισμένες.. Τζιαι δουλεύκει τζιολας... Φυσικά όποτε της είπαμε να κρατήσει κανενα μωρό εν τζιαι είπεν όι η γυναικα... Αλλά για νύχτα ούτε λόγος..

Αστέριν & Πελλοασπασία
Προσπαθούν τζιαι τούτες να προσαρμοστούν στα δεδομένα. Η δε μια στο να εξερευνήσει τον κόσμο η δε άλλη να διαχειριστεί ότι έσιει μιαν πελλήν μες το σπίτι που θέλει να τα κάμει ούλλα τζιαι τη μάνα της να τη βουρά πουπίσω. Ζηλεύκει το μωρό μου καταλάβω το. Εν φυσικό. Προσπαθώ να κάμω ότι μπορώ τζιαι γω αλλά κάποτε ξεφεύγει τζείνη χάνω τζιαι γω την υπομονή μου τζιαι νευριάζω... Τζιαι ύστερα νιωθω τύψεις. Πρέπει να κάμνω πράματα μόνη μου μαζί της. Ή τζιαι οι τρεις μας χωρις τη μιτσιά για να πάρει τα πάνω της... Πότε όμως.. Τζιαι που να αφήνω την πελλοασπασια. Όπως καταλάβατε και απο την προηγούμενη παράγραφο βοήθεια γιοκ.

Δουλειά
Αναλαμβάνεις να κάμεις κάτι που σου αναθέτουν. Παίρνεις πρωτοβουλίες τζιαι κάμνεις πράματα που θα ευκολύνουν εσένα, τους συναδέρφους τζιαι την υπηρεσία γενικότερα. Τζιαι καλείς τους άμεσα ενδιαφερόμενους να τους παρουσιάσεις τα πρώτα αποτελέσματα τζιαι την πρόοδο της δουλείας και να δεχτείς σχόλια/παρατηρήσεις απο τους εμπλεκόμενους που θα βοηθήσουν κι έσενα να συνεχίσεις τη δουλεία σου καλύτερα... Κάμνεις το, καταγράφεις παρατηρήσεις/σχόλια, τζιαι τζείνα που είναι εφικτό να διορθωθούν/αλλάξουν κάμνεις τα... Τζιαι έσιεις τζιαι μιαν που σου λαλεί ότι έκαμες τούτην ούλλην την δουλεια που για τους υπόλοιπους εν απίστευτη βοήθεια, αλλά τζεινην εν την βοηθά γιατι εν μιτσια τα γραμματούθκια...Τζιαι πρέπει να τα μεγαλώσεις για να τυπώνει τζεινη σε συγκεκριμένο μέγεθος τζιαι με συγκεκριμένη κλίμακα... Τζιαι να της εξηγούν ούλλοι ότι το μεγεθος της δουλείας και του output δεν το επιτρέπει τζιαι ότι μπορεί τζεινη να το διαχειρίζεται κάθε φορά που θέλει να τυπώσει κάτι τζιαι να θυμώνεται τζιολας ότι τη δική της παρατήρηση εν τη λαμβάνεις υπόψη... Εν η κουβέντα του Col. Jessup "I have neither the time nor the inclination to explain myself to a man who rises and sleeps under the blanket of the very freedom that I provide, and then questions the manner in which I provide it. I would rather you just said thank you, and went on your way, Otherwise, I suggest you pick up a weapon, and stand a post. Either way, I don't give a damn what you think you are entitled to." Εν κανεί εκαμαμεν μιαν δουλειάν που βοηθά ούλλην την υπηρεσία έσιεις τζιαι πρόβλημα... Ατε κορη μου τζύλα το αμαξούιν σου παρακατω. 

Mademoiselle
Me, myself & Mademoiselle. Με η μια, με η άλλη, με η παράλλη... Γυρεύκω να με έβρω. Αν με έβρετε εσεις ειδοποιάτε με περκι δω χαήριν. Έσιει 2 μήνες επήα εχτές να αποτριχωθώ... Έτσι τρίχαν... Μεν δεις.... Απορώ ήνταλως μου έντζιζεν ο Mr Hyde... όσον μου έντζιζεν δηλαδή πριν να προλάβω να ποτζοιμηθώ πας τον καναπε... Έσιει ένα μήνα εφκαλα ένα πράμα πας το μάτι τζιαι την αλλην εβδομάδαν ήβρα ώραν να βάλω ραντεβού να πάω γιατρό. Η ρίζα των μαλλιών μου είναι σκουρα σε συνδιασμό με κάτι ασπρες ανταύγιες... Χάρμα οφθαλμών. Λείπει τζιαι η μελαμψή μου βοηθεια που έρκετουν μιαν φορά την εβδομάδα τζιαι έχω να καθαρίζω τζιαι το σπίτι συν ούλλα τα άλλα που έκαμνα - πιατα, πλύμματα, σιδερώματα, κοπελλούθκια. Όσον μπορεί ο Mr Hyde βοηθά ο φτωχός αλλά άτε πόσα να κάμει τζιαι τούτος... Τζιαι πουπανοπρίτζιην να μου λαλεί ο οδοντιατρος ότι θκυο δόντια μου ενεκρώσαν και πρέπει να απονευρωθούν τζιαι την άλλην εβδομάδαν αρχίζουμεν θεραπείες. Πάλε καλά που ήβρα ώραν τζιαι επήα για καθαρισμό αλλιώς ήταν να ππέσουν τζιαι να γυρεύκω το λάθος.

Chakras
Το καλό της υπόθεσης τους τελευταίους 3 μήνες. Αποφασίσαμε με θκυο φίλες, αγαπημένες, αδερφες όπως θέλετε λαλείτε τες - εγω λαλώ τες τα chakras μου - κάθε 1η Πέμπτη του μήνα να βγαίνουμε οι τρεις μας για φαΐ και ποτό. Έχουμε βρει και ένα στεκούδι που μας αρέσκει τζιαι πάμεν τζιαμε. Αδημονώ για τζείνη την Πέμπτη κάθε μήνα. Με ηρεμούν απίστευτα. Μου δίνουν ενέργεια απίστευτη. Είναι το μηνιαίο μου φάρμακο αυτές οι δύο. Είναι ζεν! Τες αγαπώ!!

Αυτά. 

ΥΓ. Τυπώνω την ανάρτηση να την έχω μαζί μου στην ψυχολόγα να μεν ξηάσω τιποτε. Ναι άρκεψα ψυχοθεραπεία. Πυροβολήστε με!!

5 σχόλια:

 1. Ουφφ....εκατα-αχγώθηκα! Καλή δύναμη!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Τζιαι συ??? Εν ηταν σκοπός μου πάντως!! Thanks!!

   Διαγραφή
 2. Δεν έχει να σε πυροβολήσουμε. Κράτα την Πέμπτη του μήνα, γέμιζε τις παταρίες σου και τα πας μια χαρά. :) Αναπνοές. Βοηθάνε καμιά φορά. :)

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Μα πόσες αναπνοές, υπεροξυγονώθηκα!!! Μακάρι ναν καλά οι Πέμπτες!!

   Διαγραφή
 3. πάνταβοηθά ο ψυχολόγος !

  ΑπάντησηΔιαγραφή