18 Αυγούστου 2015

O Batman

Καθώς βρισκόμαστε στην καρδιά του καλοκαιριού, μες το λάλλαρο που λένε και στα χωριά, και όντας στο γραφείο και ουχί σε παραλία να απολαμβάνω τα κοκτέιλς μου, θκιαβάζω διάφορα νέα και μη on line για να ποσκολιούμαι.

Πριν λλία λεπτά εθκιάβασα το και ΤΟΥΤΟ

Περιλητικά, τούτος ο τύπος είχεν μιαν εταιρεία, αποφάσισε να την πουλήσει, εγίνικε με τες λίρες (μάλλον τα δολάρια) και αποφάσισε να γοράσει μια Lamborghini, να την μετατρέψει σε Batmobile, να ντύνεται Batman τζιαι να επισκέφτεται άρρωστα μωρά σε νοσοκομεία να τους παίρνει δώρα τζιαι να τους διά λλίη χαρά (καμπόση χαρά κατά τη γνώμη μου). Ε, κάποιος μαννός/μαννή επήεν τζιαι έδωκεν πάνω του τζιαι εσκότωσεν τον άθρωπο. 

Η αλήθκεια εσυγκινήθηκα... Εν ξέρω πόση δόση αλήθκειας έχουν τούτα που γράφει το άρθρο αλλά έστω και μικρή δόση να υπάρχει εν πολλά συγκινητικό τούτο που έκαμνε. 

Σκουπίζω λοιπόν τα δάκρυά μου και ο ειρμός της σκέψης μου με πάει στον δικό μας Batman!

Το λοιπόν αγαπημένε Αντίχριστε... Να μια καλή χρήση της στολής που αγόρασες και απο τις λίγες φωτό που είδα σου πάει απίστευτα! Να ντύνεσαι Batman, θα αγοράσω και γω μια στολή της Catwoman (ή του Robin) και θα πηγαίνουμε τις γιορτές στα Νοσοκομεία ανά την Κύπρο να επισκεπτόμαστε τα παιδάκια!

Αφήνω σε να το σκεφτείς... (όι πολλά όμως - τούτες οι αποφάσεις παίρνονται στο τσακ-μπαμ)

Υ.Γ. 1: Όποιος άλλος blogger ή μη έχει καμιά στολή άλλου υπερήρωα και θέλει να μας ακολουθήσει, ευπρόσδεκτος!

Υ.Γ. 2: Καλή επιστροφή σε όσους επιστρέφουν από τις διακοπές και καλές διακοπές σε όσους θα παν τις επόμενες μέρες (including me)!

8 σχόλια:

 1. Απαντήσεις
  1. Άτε έβρε τζιαι συ μια στολή να κάμουμε ομάδα!

   Διαγραφή
 2. Πρέπει να βρω στολή της Tinkerbell :-P

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Καλό!!! Μια νεραϊδούλα να κάνει πραγματικότητα τις ευχές τους με το μαγικό ραβδάκι!!!

   Διαγραφή
 3. Έχω του Τζιόκερ, εν κάμνει ένναι;

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Ότι έχει ο καθένας τριολίν μου!! Κάμνει καλό. Να μεν βάφεσαι πολλά μόνο για να μεν φοούνται!!!

   Διαγραφή
 4. Μα τι Μπάτμαν να ντυθώ αγαπητή, που όσες φορές τη φόρεσα τη στολή κανένας δεν μου έδωσε σημασία; Σε παιδικά γενέθλια πήγα, ούτε να με φτύσουν τα μωρά. Μόνο οι ενήλικες συγκινούνται με κάτι τέτοιες καραγκιοζιές. Να έρθω σπίτι σου ντυμένος έτσι να χαριεντιστούμε, πολύ ευχαρίστως! χχ

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Ε τωρά απογοητεύσεις με αγαπημένε!!! Έχει και άλλες συμμετοχές και εσύ που θα οδηγείς το άρμα την κάνεις; Όι όι... Σκέφτου το καλά!! Αφήνω σε ακόμα λλίο...

   Διαγραφή