28 Μαΐου 2015

Μάλιστα....

Εθκιάβασα εχτές ΤΟΥΤΟ αλλά εν είχα ώρα να το σχολιάσω οπότε κάμνω το τωρά.

Είπαν που λαλείτε σε 7 Κύπριους γραφίστες να σχεδιάσουν τη νέα Κυπριακή Σημαία ως αποτέλεσμα πιθανής επερχόμενης λύσης. Και ιδού:
 

Tούτος μάλλον που ήταν μιτσής έθελεν να γίνει αστροναύτης. Τζιαι άμα το είπε της μάμμας του είπε του που να βουράς γιέ μου στα διαστήματα, δαμέ είμαστε το κέντρο του κόσμου.

Τούτος σίουρα εν φατσιημένος με Ουκρανή τζιαι εν του κάθεται τζιαι θέλει να την εντυπωσιάσει. Εν εξηγείται διαφορετικά

Ο ίδιος που εν φατσιημένος με την Ουκρανή είπε να μας δώσει και 2η λύση. Ένωσε λαλεί τις υφιστάμενες Σημαίες της Κυπριακής Δημοκρατίας τζιαι του Ψευδοκράτους. Ε φίλε όπως έγραψα πριν 0.03 miliseconds εν Σημαία ΨΕΥΔΟΚΡΑΤΟΥΣ η άλλη. Τούτο έλειπε να κάμουμε σύμβολο τζιαι το μισοφέγγαρο. 


 Wwwoooowwww πρωτότυπον! Ελείψαν της οι ιδέες μάλλον. Αν και παρά οτιδήποτε άλλο τουλάχιστον κάτι ένι....


Ο ήλιος που ανατέλλει και φωτίζει όλο το νησι μπλα μπλα μπλα... Ναι τζιαι μετά δύει όμως τζιαι εν ξανανατέλλει ποττέ. Πάντως εν αφήνει κανένα παραπονούμενο. Κίτρινο=ΑΠΟΕΛ+ΑΕΛ, Πράσινο=Χομόνοια και Άσπρο=Απόλλωνας+Ανόρθωση. Έπρεπε να βάλεις και μια τάτσα κότσιηνη να μεν μεινει παραπονούμενος ο Λούκας τζιαι κατίσιη μας.

Πολλά Ελληνικό στοιχείο δαμέ... Τζιαι πολλύν Αποελλιν επίσης. Φίλε μου είσαι δικός μας. Οπότε βάρτου ρίγανη. Εν περνά με τίποτε η Σημαία σου.

Δαμέ τωρά τούτο εμένα θυμίζει μου CD με τραούθκια της Φαραντούρη. Εν ξέρω γιατί. Ακούω την ήδη να "εκτελεί" το Γελαστό Παιδί. 


Έβαλεν τον Πενταδάκτυλο που αποτελεί σύμβολο. Ωραία. Τον ήλιο άσπρο με κότζιηνο που γυρόν πως τον είδεν... Έτο για να μεν μείνουν παραπονούμενα τζιαι τα "αδέρφια". Αδέλφια μου, αλήτες πουλιά... Αν είσιεν τζιαι κανένα κοράζινον να πετα που γυρόν ήταν να πιο alive!!

Last but not least. Τούτη έπιασεν το πραγματικό νόημα. Είμαστε ένα κομμάτι κρέας με καμπόσα "λαχανικά" να μας εκπροσωπούν τζιαι έτα αποτελέσματα. 

I rest my case!

9 σχόλια:

 1. Τη δευτέρη σημαία, τζείνος που την σχεδίασε του πέρασε από το νου πόσες μέρες θα θέλουμε να τη ζωγραφίσουμε;

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. Πε τζιαι συ... Μάλλον θέλει να εν μονοπώλειο!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 3. Ανώνυμος28.5.15

  Το τρίτο μοιάζει σαμπώς και εσχεδίασεν το μασωνική στοά ή κάτι τέθκοιο. Το τέταρτο εν ωραίο πάντως.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Το τέταρτο εν το μόνο που βασίζεται στην τωρινή και εν εκαμε παρεμβολες. Που ούλλα ας ένι...

   Διαγραφή
 4. Ψηφίζουμεν? Το τελευταίο είναι το πιο αντιπροσωπευτικό. Αυτό! Εν τέλειο!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Άστα αστεία!!! Γκάλοπ ποια σημαία ταιριάζει στη σημερινή/μελλοντική Κύπρο μας!!!

   Διαγραφή
 5. Χάλια όλες. Οι περισσότερες μου θυμίζουν σημαίες ασιατικών κρατών. Ούτε μία να απεικονίζει σκατά ώστε να είναι εντός θέματος. Η μόνη σημαία που με συγκινεί είναι η ελληνική. Όλα τα υπόλοιπα τα θεωρώ μουντζούρες.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Ε κοίτα η τελευταία κάτι κάμνει αγαπημένε μου Αντίχριστε... Κρέας... Ωμό μάλιστα... Anw νομίζω πως και την πιο όμορφη σημαία του κόσμου να σχεδιάσουν, όσο μας συγκινεί η Ελληνική δεν θα μας συγκινήσει.. Εμένα τουλάχιστον...

   Διαγραφή
 6. είδα τες τζιε εγώ (τζιε το αρχικό άρθρο τζιε το ποστ σου) τότε που "κυκλοφορούσαν".
  καλά, εν αντιλήφθηκε κανένας ότι εν σημαία; εν σύμβολο, πρέπει να είναι ένα σχετικά απλό σχέδιο, να μπορεί να αναπαραχθεί κάπως που μωρά νηπιαγωγείου. ούτε γραφικές παραστάσεις, ούτε γραφήματα, Εν μπορώ να τες πάρω καν στα σοβαρά.

  ΑπάντησηΔιαγραφή