18 Δεκεμβρίου 2014

Me, myself and Mademoiselle...

Εν αθθυμούμαι πόσο καιρό έχει να μείνω τόσην ώρα μόνη μου. Έχει κάνα δίωρο έπιασε ο Mr Hyde το αστέριν και πήγαν στη γιαγιά να στολίσουν το δέντρο της. Όι πως άπλωνα ζάμπαν δηλαδή. Άπλωνα ρούχα κατ' ακρίβειαν. Τζαι εσυγίριζα. Τζια εμαείρευκα. Ναι μαειρεύκω. Περνά μου η αλήθκεια. Φαγιά όμως. Όι γλυκά.
 
Τελικά εχρειάζουμουν το. Μπορεί να μεν εκάθουμουν αλλά εχαλάρωσα μόνη μου δαμέ να κάμνω ότι είχα να κάμω.
 
Τζιαι αφού αρκέψαμε λόγω του Christmas spirit (οξά;) να βάλλουμεν συναγές, μετά που έκαμεν η Μούν την αρχή με τζείνα τα αλά τρέ τζιολί γλυκά......
.
.
.
 πάω να γυρίσω το φαΐν 
.
.
.
ευτυχώς εν εγίνηκεν ποζάβλιν...... να σας παραθέσω τζιαι γω τη συνταγή που έκαμα σήμερα τζιαι κάμνω την πολλά συχνά διότι εν εύκολη τζιαι πολλά ωραία.
 
Το λοιπόν...
 
Υλικά
 
Κοτόπουλο σε κομμάτια
1 μανιταρόσουπα σκόνη (φακελάκι)
1 ποτήρι γάλα
1 ποτήρι κρασί
1 μικρή κονσέρβα κομμένα μανιτάρια
αλάτι, πιπέρι
 
Σε ένα μπωλ διαλύω τη μανιταρόσουπα στο γάλα τζιαι το κρασί. Βάλω το κοτόπουλο στο πυρέξ τζιαι αλατοπιπερώνω. Βάζω τζιαι τα μανιτάρια τζιαι στο τέλος σιωνώννω (εν έτσι που γράφεται;) απο πάνω το μίγμα από το μπώλ. Ψήνω στους 180 αρχικά σκεπασμένο με ασημόκολλα και μετά χωρίς, όσο χρειάζεται μέχρι να ψηθεί το κοτόπουλο.
 
Πολλά εύκολο τζιαι πεντανόστιμο. Συνοδεύκω το συνήθως με ρύζι ή πουρέ. Άτε εκάμετε την αμπέλι πάλε!!!
 
Good luck shιόνες.
 
Θα τα ξαναπούμε πριν τις γιορτές. Hopefully!

4 σχόλια:

  1. α, φαντάζουμαι ξέρεις το κόρπον (sic) με την μανιταρόσουπα τούτη που βάλλεις τη σκόνη μες στο γιαούρτι, ανακατεύκεις τζαι έχεις ντιπ για πατατάκια! ιτς πρίτι γκουντ για τόσο μπαμ μπαμ πράμα, που το κάμνει καλή λύση για αυθόρμητο παρτάκι/γκάδερινγκ μεφίλους/να πάρεις σε ένα σπίτι που είσαι καλεσμένη για κάζουαλ φαΐ/ποτά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Γρήγορο και εύκολο χωρίς φρέσκια κρέμα και λάδια.
    Ί λαικ

    ΑπάντησηΔιαγραφή