29 Αυγούστου 2014

Δελτίο Τύπου

Γειά σας. Ήρτα πάλε. Πού ήμουν; Εν επήρετε είδηση ότι έλειπα αλόπως.

Τέλος και η Φάση Β των διακοπών. Επεράσαμεν πολλά καλά Δόξα σοι ο Θεός. Επήαμεν Αγία Νάπα. Και έχω να δηλώσω ότι από δω και πέρα 1000 φορές Αγία Νάπα παρά Πρωταράς. Πόσο μπανάλ πλέον τούτος ο Πρωταράς. Να μεν πω δηλαδή ότι περπατάς μες το δρόμο τζιαι διάς πας τον καθένα που ΔΕΝ θέλεις να δεις στες διακοπές σου. Αγία Νάπα φίλες και φίλοι. Ακούεις κυπριακά κάθε 22 ώρες. Τζιαι δεν είναι η Αγία Νάπα που θυμούμουν εγώ που το σχολείο (ναι έχει καμιάν δεκαπενταετία να πατήσω). Επεκτάθηκε, έσασεν πολλά, το λιμανάκι εν ωραίο γραφικό με ταβέρνες και εστιατόρια, έχει μιαν φάουσαν τόπους να πάεις τζιαι για φαί τζιαι για καφέ τζιαι για ποτό τζιαι το κυριότερο δεν είναι ούλλα σε ένα δρόμο. Οπότε δεν είναι πατείς με πατώ σε. Η δε πλατεία δεν είναι όπως την θυμούμαι με 30 άτομα σε κάθε τετραγωνικό μέτρο να επιδίδονται σε όργια. Οκ μπορεί να μετατρέπεται σε άνδρο της ακολασίας μετά τις 12 - 1 τη νύχτα, αλλά εν μας ενοχλεί πλέον αφού έτσι ώρες κοιμόμαστε τον ύπνο του δικαίου αγκαλία με το αστέριν. 

Επήε τζιαι τούτο που λαλούμεν. Επεράσαμεν καλά, εκάμαμεν τα μπάνια μας, εμαυρίσαν οι άλλοι θκυό τζιαι όι εγώ πάλε, εφάμεν ότι εθέλαμεν τζιαι τωρά τραβούμεν τα μαλλία μας. Back to reality.

Πάμεν πάρακατω. 

Παραπάνω δηλαδή, διότι πάλε ανέβασεν μας στα αστέρκα το Αποελλίν. Επήαμεν τζιαι στον αγώνα εβάλαμεν την τεσσάρα μας τζιαι εστανιάραμεν. Μετά την ψεσινή κλήρωση ώρα να ππέσουμεν που τα αστέρκα τζιαι να λατσιηστούμεν. Ο Θεός είναι ΑΠΟΕΛ. Ναι... Αλλά όσον ΑΠΟΕΛ τζιαι ναν ο Ύψιστος, ο Μέσι τζιαι ο Ίμπρα εν ένι. Οπότε σάστα τζιαι γύρασιν. Θα ζήσουμε να το δούμε κι αυτό. Που τη μιαν είμαι χαρούμενη που κληρωθήκαμε με τούντα μεγαθήρια τζιαι ξέρω ότι η ομάδα θα κάμει τα αδύνατα δυνατά να σταθεί αξιοπρεπώς απέναντί τους, που την άλλη εννοείται ότι χαλιούμαι διότι επέρχεται άγριο πισκάλισμα. Τζιαι νευριάζω ακόμα παραπάνω διότι τωρά που θα επισκεφτούν το Γ.Σ.Π. οι μεγάλοι αστέρες της μπάλας, ο κάθε αμπάλατος που πατά γήπεδο μιαν κάθε Αγίου Πιγκουίνου θα θυμηθεί ότι θέλει να πάει γήπεδο τζιαι θα βάλει λυτούς και δεμένους να του εξασφαλίσουν πακέτο των αγώνων, όι για να υποστηρίξει την ομάδαν αλλά για να πει ότι επήεν τζιαι είδεν που κοντά τον Μέσι, τον Νεϊμάρ τζιαι τον Ίμπρα. Όπως έγινεν τζιαι τότε με τη Ρεάλ. Έπιασεν εισιτήριο ο κάθε ττόππουζος τζιαι εμείς επασκίσαμεν να έβρουμεν. Οκ ούτε εγώ που τότε που έμεινα έγκυος δεν έχω πλέον season αλλά προσπαθώ, τουλάχιστον στα σημαντικά παιχνίθκια, να είμαι τζιαμέ να υποστηρίξω την ομάδαν. Εν αθθυμούμαι να πάω μόνο για να δω αστέρες άλλης ομάδας τζιαι να χουμιστώ.

Τωρά να πω τζιαι για την Ομόνοια; Εν κρίμαν τζιαι πιστεύκω αξίζαν να περάσουν μπροστά στη συγκεκριμένη ομάδα. Εν είδα ούλλον τον αγώνα αλλά που τα στιγμιότυπα που είδα όντως εγίναν λάθη που εστοιχήσαν στην ομάδα τζιαι που επαίξαν καθοριστικό ρόλο στη μη πρόκριση. Αλήθκεια τωρά. Παρόλον που εν χόχοι :) εν αξίζαν τούντην μεταχείριση.

Ο Απόλλωνας τωρά, έβαλεν τζιαι τζείνος την τεσσάρα του τζιαι κληρώνεται σήμερα στους ομίλους του Europa. Μπράβο του και εις ανώτερα. Btw έχει 1 στες 6 πιθανότητα να πέσει με Τούρκους. Αντιλαμβάνεστε τι έχει να γίνει. Δε λαλώ τίποτε άλλο γιατί εχτές ανέφερα μεταξύ σοβαρού τζιαι αστείου για τον Μέσι στο Γ.Σ.Π. τζιαι έτα αποτελέσματα.

Άλλα νέα....

Α! Ανέφερεν τα τζιαι ο αγαπημένος Αντί-Χριστός δαμέ αλλά νευριάζω τζιαι γω πολλά με τούτους ούλλους τους χώρκατους που μου έχουν τζιαι άποψη τζιαι ειρωνεύκουνται. 
Παρακολούθα τούντες σημαντικές εξελίξεις τζιαι σιώπα, χώρκατε, που θα μου σχολιάσεις για το μέλλον που δεν καθορίζεται ιμίsh που το παρελθόν τζιαι υποστηρίζεις ότι ανήκουν σε όλους οι αρχαιολογικοί θησαυροί. Εν καλά δηλαδή που τα καρπώνουνται οι άλλοι τζιαι τα μάρμαρα του Παρθενώνα τζιαι τη Νίκη της Σαμοθράκης τζιαι την Αφροδίτη της Μήλου τζιαι μιαν φάουσαν άλλα; Επήες ρε χώρκατε ποττέ στο Metropolitan της Νέας Υόρκης που περνούν εκατομμύρια τουρίστες κάθε χρόνο, να δεις ήντα που θωρούν τούτοι οι τουρίστες; Τον Ελληνορωμαϊκό τζιαι τον Αιγυπτιακό πολιτισμό. Τούτα θωρούν. Άτε τζιαι καμιάν αιθουσούαν με κάτι πανοπλίες τζιαι αλλό καμιάν που φιλοξενεί πίνακες μεγάλων κατά τα άλλα ζωγράφων. Τούτον είναι το μεγάλο και τρανό Metropolitan. Τζιαι έννα σου πω τζιαι μιαν άλλην ιστορίαν για να καταλάβεις πόσο εκτιμούν οι ξένοι τον πολιτισμό που έφεραν οι Έλληνες τζιαι που εσύ ειρωνεύκεσαι. 

Ήμουν που λαλείς στο μάθημα του αγαπητού Prof. Sielski ο οποίος σε εκείνη την διάλεξη μας εδίδασκε για τις μεθόδους εκσκαφής και διάτρισης (Drilling Methods). Συγκεκριμένα ελάλεν μας για μιαν πολλά αρχαία μέθοδο 2500 χιλιάδων χρόνων. Και ερωτά ο Dr. Sielski:

Pr = Professor Sielski
SC = Someone in the class
MH = Me

Pr: Who do you think invented this really old method?
SC: Only 3 civilizations could have invented something so old. The Egyptians, the Greeks and the Chinese.
Pr: You are right. In this case it was the Chinese.
Pr: (looking at me) Really what were you guys doing back then?
MH: (με ύφος χιλίων καρδιναλίων και με σηκωμένο φρύδιν) Too busy building the Parthenon!
Pr: (Smiling) Oh yes forgot about that miracle. You are right. Shouldn't have asked.

Εγώ απλά εχαμογέλασα του πίσω. Πάλε καλά που εν μου εζήτησε τζιαι συγνώμην ο άθρωπος. Τζιαι συ λαλείς μου να μεν σιέρουμαι που βρίσκουν τάφο στην Ελλάδα του τζιαιρού του Μεγάλου Αλεξάνδρου. Σιέρουμαι τζιαι καλοσιέρουμαι. Εσύ για να μεν σιέρεσαι μάλλον έχει πολλήν τζιαιρόν να δεις χαράν (και στα σκέλια) τζιαι εξήασες ήνταλος ένι.

Αυτά! Εφουτουνιάστηκα τωρά τζιαι εν αθθυμούμαι αν έθελα να πω τίποτε άλλον. 

Α! Αθθυμήθηκα. Άλλον φονικόν με όπλον. Και ουχί G3 αλλά κυνηγετικό. Και μάλιστα από άθρωπον με ψυχιατρικό ιστορικό. Άρα πάλε καταλήγουμεν ότι έννεν θέμα G3 και Εθνικής Φρουράς αλλά γενικότερα θέμα οπλοκατοχής. Πού διούμεν τα όπλα τζιαι ποιός τους ελέγχει. Εν θα το ξαναναλύσουμεν.

Νομίζω εν έχω τίποτε άλλον αξιοσημείωτον. Είπα σας τα πάλε τζιαι ξαλάφρωσα. Ως παρατζιη. 

Εσείς; Ήντα νέα;

9 σχόλια:

 1. Ανώνυμος29.8.14

  A γεια σου είπες τα τέλεια!!!Στο προ-τελευταίο και τελευταίο κομμάτι πλήρης σύμπνοια, (εν ασχολούμαι με τις μάππες γιαυτό:)))) τζιαι κόρη εν είμαι ρομπότ, εν είμαι αλήθκεια:)))!!!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Είδες; Διαφέρουμαι και σε κάτι! Δεν ασχολείσαι με μαππα!!! Κορή για ποιό ρομπότ μιλάς. Εν και εβαλα τπτ πας τα σχόλια. Σοβαρά τωρά. Έχει περίπτωση να έκαμα καμιά μ@&$#^& και να μεν το καταλαβα.

   Διαγραφή
  2. όχι έχει να αποδείξω ότι εν είμαι ρομπότ!!

   Διαγραφή
 2. Ατε ως τις επόμενες διακοπές!

  Με τη μάππα δεν ασχολούμαι. Μπράβο στο Αποέλ και στον Απόλλωνα για την πρόκριση, κρίμας που δεν επέρασεν και η Ομόνοια. Από ότι είδα (αναγκαστικά) και άκουσα έσφαξεν τους ο διαιτητής. Κρίμα διότι είναι πλεονέκτημα όχι μόνο για τις ομάδες που παιρνούν αλλά και για το κυπριακό ποδόσφαιρο γεννικότερα (κάτι με βαθμούς κτλ έλεγε ο καουμπόης) το να περνούσαν τρεις ή και τέσσερις ομάδες στις ευρωπαϊκές οργανώσεις.

  Τούτα τα σχόλια που λαλείτε εγώ δεν τα είδα/άκουσα πουθενά!

  Τα όπλα κανονικά έπρεπεν να τα συνάξουν ούλλα. Στρατιωτικά και κυνηγετικά και ούλλα. Ατε τζιαι κανεί ο κάθε ηλίθιος να έχει σιεπέτον.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Σίουρα πάιζει ρόλο. Όσο περισσότερες ομάδες τόσο το καλύτερο. Γιατί όι. Να υποστηρίζουμε γενικότερα τις κυπριακές ομάδες.

   Διαγραφή
 3. Mademoiselle Hyde, και official πια, καλό Φθινόπωρο!!
  Θέλω πολύ να πάω στην Αγιά Νάπα, σε περίπτωση που με βγάλει ο δρόμος για δεύτερη φορά στα μέρη σας! Νομίζω πως το κείμενο σου, ενίσχυσε και άλλο την επιθυμία μου να πάω!
  Όσο για τα υπόλοιπα, τα είπες τέλεια! Εύγε!
  Καλό βράδυ! :)

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 4. Καλό Φθινόπωρο και σε σένα Παλομίτα. Μακάρι να σε ξαναβγάλει ο δρόμος κατά δω σύντομα :)

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 5. Ασχετο: Που είναι το μαιλ σου? Θέλω τες ινφο για το πιλάτες.

  ΑπάντησηΔιαγραφή